Decembermaand

Decembermaand

Het is weer tijd om na te denken over de invulling van uw kerstpakketten.

Wij denken graag met u mee over een persoonlijk geschenk voor uw bedrijf of (zaken)relaties. U kunt denken aan onze unieke boerendelicatessen zoals boerenkaas, melk, vlees, sappen, of borrelproducten. Of klik hier voor kant – en klare kerstpakketten. Dit in combinatie met een speciale verpakking en/of een persoonlijke kaart geheel in stijl van uw bedrijf/organisatie en naar uw wens.

Het is ook mogelijk om in besloten kring met uw team zelf producten uit te zoeken in onze Landwinkel®️. Wij maken dan ter plekke uw persoonlijke kerstpakket. Dit kan ook gecombineerd worden met een gezellig samen zijn onder het genot van een warm hapje en drankje. Klik hier voor meer informatie.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
info@dekastanjeboom.nl of 0618170467