De omgeving

Landwinkel® en Schenkerij De Kastanjeboom ligt gelegen in een mooie polderlandschap.

Rondom het oude vissersdorp Spakenburg ligt het Nationaal Park Arkemheen-Eemland. Weidevogels in het land, grazende koeien in de wei en bloeiende pinksterbloemen aan sloot. Arkemheen-Eemland is een uniek gebied in Nederland en is ontstaan door een lange strijd met het water. Herken de rijke historie van het gebied in het oude verkavelingpatroon en het veenweidekarakter wat nergens anders in Nederland op deze manier te zien is.
Geniet van eindeloze vergezichten en de rustige natuur. Arkemheen-Eemland is een extreem open gebied en verkozen tot een van de twintig Nationale Landschappen in Nederland. Verken het gebied per boot, te voet of op de fiets en doe mee aan talloze activiteiten.

U kunt er heerlijk fietsen LF 9 of knooppunt 7, wandelen (Klompenpaden of in de Laakzone) of met een fluisterbootje varen in de Laak.

Na deze heerlijke tocht kunt u genieten van een kop cappuccino met onze boerenmelk met wat lekkers op ons terras ( zie openingstijden ) of thuis genieten van onze producten uit De Landwinkel®.

En wat dacht u van gewoon een heerlijke scone met scoontjes-room langs de Laak?