De Schenkerij

De Schenkerij leent zich uitstekend voor een gezellig samen zijn met een authentiek tintje. Tijdens een fietstocht of wandeling kunt u prima vertoeven op ons ruime boerenterras of in onze Schenkerij binnen (mits de omstandigheden het toelaten).

Wij schenken o.a. heerlijke cappuccino’s met boerenmelk van onze eigen koeien en lekker gebak van bakkerij Ten Have uit Nijkerk.

Wij schenken sinds september 2011 koffie van Peeze. Deze koffiebonen komen uit de koffiebranderij Peeze in Arnhem. Rainforest extra donker en Rainforest donker (rainforest Alliance Certified) 100% arabica.

Onze Schenkerij is geopend!
In en voor onze Landwinkel zijn enkele zitgelegenheden waar u kunt genieten van een kop koffie/thee, sappen en meer lekkers! Welkom!

Donderdag & vrijdag 9:00/17:30
Zaterdag 9:00/17:00

Kom gerust langs!

Onze kaart

Op ons terras en in onze Schenkerij verkopen wij pure en (h)eerlijke producten uit onze Landwinkel®.
Wij schenken diverse koffiesoorten van Peeze met echte boerenmelk, heerlijk met gebak van bakkerij Ten Have uit Nijkerk.
Terras

Schenkerij De Kastanjeboom

Na de coronaperiode zijn wij weer met ons terras terug gegaan naar de Schenkerij, welke in hetzelfde pand zit als de Landwinkel. Voor de Schenkerij zijn er buiten voldoende zitplaatsen. Ook staat op het terras -tijdens openingstijden- onze ijsvitrine met boerenschepijs gemaakt met de melk van ons melkveebedrijf. Probeer eens de lekkere De Kastanjeboom ijscoupe!
Bij minder weer zijn er ook enkele zitplaatsen binnen.