Bij een BBQ hoort natuurlijk puur vlees!

Bij een BBQ hoort natuurlijk puur vlees!

Afgelopen week hebben wij de diepvries weer aangevuld met heerlijk puur vlees van het ras Belgische Blauwe, maar ook van onze eigen Dubbel Doel koe. Zoals bijvoorbeeld beefburgers, saucijsjes, biefstuk en meer..

Een groot deel van de Nederlandse melkkoeien is na haar carrière als melkkoe erg geschikt om, naast heerlijke zuivel ook te zorgen voor smaakvol kwaliteitsrundvlees. Daarmee dienen deze koeien een dubbel doel, namelijk voor de productie van melk én vlees. Hier komt de Dubbel Doel Koe vandaan. 

Kom langs in onze Landwinkel of neem een kijkje in onze webwinkel voor ons aanbod aan vlees.
Verder verkopen wij ook nog heerlijke producten voor bij de BBQ, denk bijvoorbeeld aan diverse kruiden, sauzen, salade mixen en heerlijke (non) alcoholische versnaperingen.