Terras geopend!

Terras geopend!

Ons terras bij de Kiemplekken is geopend, een heerlijke plek voor een cappuccino met onze boerenmelk, kop koffie, diverse lekkernijen, sappen, dranken en heerlijke boeren-ijs.

Kom ons ontdekken en geniet van deze heerlijke landelijke plek.

Reserveren vooraf is niet nodig.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Privacyverklaring