Wij zijn AMBASSADEUR VAN BRANDT & LEVIE

Wij zijn AMBASSADEUR VAN BRANDT & LEVIE

Met trots mogen wij ook ons Ambassadeur van Brandt & Levie 2021 noemen!

Wij vinden het ontzettend leuk dat wij deze titel mogen dragen en met dit mooie bedrijf samenwerken.

Drie heren (Jiri, Geert en Samuel) met een missie: mensen inspireren om beter vlees te eten. Daarom leerden ze het vak van worstmaker en begonnen ze hun eigen worstenmakerij, met vele lekkere verse en droge worsten van goed gehouden varken.

Ook wij delen de passies voor lekker eten, mooie producten en een eerlijk verhaal bij onze producten.

Ons assortiment van Brandt & Levie worstmakers

* Droge worsten
* Verse worsten
* Knakworst
* Leverworst
* Boerenachterham

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Privacyverklaring