Jaa! De asperges zijn er weer

Jaa! De asperges zijn er weer

Vanaf donderdag 18 maart hebben wij weer heerlijke asperges van asperge winkel Verhoeven uit Cromvoirt.

Heerlijk in combinatie met onze aspergesaus , vers gesneden door ons Brandt & Levie ham en om het gerecht af te maken een heerlijke wijn die perfect hierbij past.

Ongeschild en dagvers van begin maart tot eind juni

De asperges van de familie Verhoeven worden zowel in de kas als in de volle grond geteeld. Er zijn vroege én late rassen. De gezonde en smaakvolle asperges zijn daarom ruim 16 weken te verkrijgen. Elke dag oogsten wij en daardoor zijn onze asperges ‘dagvers’.

Zeg maar dat wij al biologisch waren voordat het woord werd uitgevonden. En dat proef je. Aldus Erik Verhoeven

Al ruim 40 jaar neemt de familie Verhoeven de verantwoordelijkheid. Daarom is Verhoeven asperges al sinds 1975 een begrip. Ze houden van hun asperges en behandelen ze met veel passie. Voor U. Door de kleinschaligheid zijn we direct betrokken bij de teelt. Bij ons treft u geen bestrijdingsmiddelen aan.

De familie Verhoeven voeden/verzorgen de planten met natuurlijke producten, waardoor ze een beter afweersysteem opbouwen en beter bestand zijn tegen schimmels en ziekten.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

Privacyverklaring