Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

18 JUNI OPEN DAG bij Zorgboerderij d’Boerenkiel in samenwerking met Landwinkel De Kastanjeboom

6 juni 2022 @ 11:00 - 16:00

Open Dag

Op zaterdag 18 juni as  kunt u een kijkje nemen bij Zorgboerderij d’Boerenkiel. Kom dieren voeren, genieten van het landschap,  melk proeven, pony rijden er is genoeg te zien en te beleven.

15-jarig jubileum Zorgboerderij d’Boerenkiel

In het kader van   “Maand van de Zorglandbouw” wordt ook bij Zorgboerderij d’Boerenkiel weer een open dag gehouden. Dit jaar met een feestelijk tintje d’Boerenkiel bestaat 15 Jan Willem en Corine Imminkhuizen bieden al sinds 2007 een persoonlijk passende activiteit aan voor die mensen die niet terecht kunnen op de reguliere arbeidsmarkt vanwege hun beperking. Er wordt gewerkt in de tuin, verzorgen van de dieren, houtbewerking en worden creatieve producten met de handgemaakt.

Sinds 8 jaar is d’Boerenkiel gevestigd in buurtschap Zevenhuizen. Met een enthousiast team staan ze klaar voor de dagelijkse begeleiding en zorg, www.boerenkielwarmte.nl

Wil je zien hoe zorgboeren een bijdrage leveren aan de kwaliteit  van dier en plant, kom dan naar de open dag!

Melkveebedrijf & Landwinkel De Kastanjeboom

Sinds de komst van d’Boerenkiel acht jaar geleden wordt de oogst uit de tuin van de d’Boerenkiel verkocht bij de Landwinkel De Kastanjeboom.

Op het erf bij het melkveebedrijf De Kastanjeboom is dit jaar geen mogelijkheid voor bezoek in de melkstal in verband met bouwactiviteiten op het erf. Maar de koeien lopen in de wei en misschien is er al een klein veulentje te bewonderen!

In de middag kan er ponygereden worden in het weitje voor bij Melkveebedrijf de Kastanjeboom verzorgd door Stal Groenendaal, check de tijden op facebook van Landwinkel De Kastanjeboom

Breng ook een bezoek aan de Landwinkel & Schenkerij De Kastanjeboom op de Zevenhuizerstraat 281, een kleine wandeling van 300 meter vanaf het melkveebedrijf.

Tijdens deze dag kunt u in de Landwinkel de weidemelk proeven van de koeien van het melkveebedrijf, geniet van een cream tea (met Scoontjes-room, clotted cream Erkend Streekproduct) op het terras of slaag voor een lekker Vaderdag pakket!

Datum: Zaterdag 18 juni 2022

Locatie: Zorgboerderij d’Boerenkiel Zevenhuizerstraat 166a.

Tijdstip: 11.00 uur tot 16.00 uur

Parkeren: Zevenhuizerstraat 273 (melkveebedrijf De Kastanjeboom)

Graag tot ziens

www.boerenkielwarmte.nl www.dekastanjeboom.nl

Gegevens

Datum:
6 juni 2022
Tijd:
11:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
www.dekastanjeboom.nl