De kerstperiode komt er weer aan…

De kerstperiode komt er weer aan…

De laatste maanden van het jaar zijn weer aangebroken, december is weer in het vizier..
Het is weer tijd om na te denken over de invulling van uw kerstpakketten.

Wij denken graag met u mee over een persoonlijk geschenk voor uw bedrijf of (zaken)relaties. U kunt denken aan onze unieke boerendelicatessen zoals boerenkaas, melk, puur vlees, sappen, of borrelproducten. Of bekijk onze website voor kant – en klare kerstpakketten. Dit in combinatie met een speciale verpakking en/of een persoonlijke kaart geheel in stijl van uw bedrijf/organisatie en naar uw wens.

Het is ook mogelijk om uw collega’s of relaties zelf hun favoriete producten uit te laten zoeken in onze Landwinkel®️. Wij maken dan ter plekke uw persoonlijke kerstpakket. Dit kan ook gecombineerd worden met een gezellig samen zijn onder het genot van een warm hapje en drankje.

Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden, wij denken graag met u mee!
info@dekastanjeboom.nl of 0618170467