Landwinkel De Kastanjeboom

Herfstmarkt Proef het najaar bij De Kastanjeboom

Deelnemers Proef het Najaar 6 oktober 2018

Tijd: 11-17.00 uur

Let op Parkeren volg de instructies. Niet langs de Zevenhuizerstraat parkeren. 

Gezellige herfstmarkt, voor de 6de keer georganiseerd, met diversiteit aan marktkramen op het boerenerf en bij de Kiemplekken.

 “Proef het Najaar” Herfstmarkt bij Landwinkel De Kastanjeboom

Buitengebied Bunschoten/Amersfoort-Noord. Zaterdag ^6 oktober 2018 wordt bij Landwinkel & Schenkerij De Kastanjeboom wederom een sfeervolle markt gehouden met als het jaarlijkse thema “Proef het Najaar”.

Bij en in de rustieke Kiemplekken, tussen de weilanden van het poldergebied Arkemheen-Eemland, en op het boerenerf zullen circa 20 marktkramen staan met snuisterijen (verzorging, wonen en sieraden), mooie kleding, (verse) lekkernijen; vers vlees, olijfolie, banketbakkers lekkernijen, creativiteit en kunst, maar ook voor het buitenleven zoals tuinmachines, informatiestand van het Utrechts landschap. Daarnaast zullen bij goed weer diverse quilts te zien zijn (pop-up).

Schuif aan op onze picknickbanken voor een heerlijke cream tea of een cappuccino met melk van de boerderij met iets lekkers en kom genieten. En wat dacht u van een broodje zalm, vers gerookt op het erf.

Landwinkel & Schenkerij De Kastanjeboom

Het assortiment van de Landwinkel De Kastanjeboom is in de jaren uitgebreid en er worden zuivelproducten gemaakt van de melk van de eigen koeien in het zuivelatelier. In de boerderijwinkel kunt u natuurlijk terecht voor heerlijkste boerenkazen, boerenzuivel, seizoensgroenten uit de tuin van Zorgboerderij d’Boerenkiel maaltijdverrijkers en pure vruchtensappen.

Voor de kerstperiode zijn er alvast geschenkenpakketten te zien, ook voor de zakelijke markt.

 

Aan de kinderen wordt natuurlijk ook gedacht op deze dag. Entree: gratis! Check de www.dekastanjeboom.nl en facebookpagina: landwinkeldekastanjeboom voor de laatste (parkeer) details, programma & standhouders.

Laat u verrassen en tot ziens op zaterdag 6 oktober 2018 bij Landwinkel en Schenkerij De Kastanjeboom, Zevenhuizerstraat 281 Bunschoten van 11.00 uur tot 17.00 uur.