Landwinkel De Kastanjeboom

Welkom bij De Kastanjeboom

Wij, John en Marijke en onze kinderen, Monique, Gréanne en Pieter van Middelaar, heten u van harte welkom.

Ons boerenbedrijf, Landwinkel® en Schenkerij is gelegen in het  midden van het land in de Provincie Utrecht. Vlakbij Amersfoort, de de wijken Nieuwland & Vathorst.  

Langs de Zevenhuizerstraat in Buurtschap Zevenhuizen (Bunschoten) hebben wij twee bedrijven. Het primaire bedrijf De Kastanjeboom op nummer 273 met o.a. koeien, varkens en schapen en de boerderij op nummer 281 die wij zelf bewonen met daarbij op het erf de Landwinkel en Schenkerij De Kastanjeboom.

Ontdek de boerennatuur net buiten het voormalig vissersdorpje Bunschoten-Spakenburg, in het Nationaal Landschap Arkemheen-Eemland  bij de Laakzone. 

 Landwinkel & Schenkerij

In onze Schenkerij (wat tevens als Landwinkel fungeert) zijn er, tijdens openingstijden, voor circa 10 personen zitplaatsen. Buiten openingstijden hebben wij in de Schenkerij voor circa 18 personen zitplaatsen. 

Pinautomaat aanwezig. Sinds 1 maart 2015 doen wij mee met https://www.spakenburgsespaarpas.nl

Boerenterras

Buiten op het terras voor de Landwinkel & Schenkerij – welke gedeeltelijk is overdekt- hebben wij 5 robuuste picknicktafels staan. Op het terras kunnen circa 40 personen plaatsnemen. Let op voor laag vliegende boerenzwaluws!...

Voor het terras is een klein grasveldje de kinderen -onder toezicht- kunnen rondlopen. Achter hebben wij een klein "kampje" waar de geiten en soms de schapen lopen.