Landwinkel De Kastanjeboom

De Schenkerij

De Schenkerij (wat tevens als Landwinkel fungeert) leent zich uitstekend voor een gezellig samen zijn  met een authentiek tintje. Tijdens een fietstocht of wandeling kunt u prima uitrusten op ons ruime boerenterras bijvoorbeeld aan één van onze robuuste picknicktafels. Het terras is voor een gedeelte overdekt, waar u kunt genieten van (h)eerlijke kwaliteit producten.

De Schenkerij beschikt over een gezellige ruimte met een schouw uit de oude boerderij van de familie (die vroeger in het buitengebied van Hooglanderveen stond, nu Vathorst) en een houtkachel die op speciale gelegenheden zal branden. In de Schenkerij staan enkele zitjes.  U kunt dan bijvoorbeeld een kop cappuccino met boerenmelk en iets lekkers nuttigen.

U kunt bij onze balie bestellen en afhalen.

Het is niet gewenst om uw eigen producten van thuis te nuttigen op ons terras & erf. In de polder van het Nationaal Landschap heeft u daar uitstekende plekjes voor. Dank voor uw begrip.

Op onze kaart:

(warme) dranken

Sinds september 2011 schenken wij Peeze koffie. Deze Koffiebonen komen uit de koffiebranderij Peeze uit Arnhem. Rainforest Extra donker en Rainforest  Donker (rainforest Alliance Certified) 100% arabica. Probeer eens onze Slemp, warme kruidige melkdrank!

Peeze foundation

Koffiecréme, cappuccino met boerenmelk, scharrelkoffie, espresso, latte macchiato. thee  (melange en theezakjes), chocolademelk van , melk, karnemelk, karnedrank, pure vruchtensappen van de Landwinkel, boerenjongens, boerenmeisjes, scharrelroom, Boerenkracht (energiedrank met ginseng),

Zoetigheden (wisselassortiment)

Tulband van de Kastanjeboom met Achterhoekse jam en boerenslagroom, arretjescake (wisselassortiment), gebak van Banketbakkerij Ten Have uit Nijkerk: Roomboter Appelcarree, Twijfelaartje (hazelnootschuim cremegebak, glutenvrij), Theekoekje (glutenvrij), brownie, caramelshortbread van Jillicious Goods.

Cream Tea

Scone met clotted cream (scoontjes room van De Kastanjeboom, zuiveldelicatesse),  Jam, en potje thee met Peeze enveloppe , thee met een verhaal € 6,50 p.p

Scone met clotted cream (scoontjes room van De Kastanjeboom)  jam € 3,50 p.p