Landwinkel De Kastanjeboom

Open dag bij Zorgboerderij d’Boerenkiel en Melkveebedrijf De Kastanjeboom

Jaarlijkse Open dag bij Zorgboerderij d’Boerenkiel en Melkveebedrijf De Kastanjeboom

 

Bunschoten, buurtschap Zevenhuizen. Op zaterdag in  juni 2021 wordt de jaarlijkse open dag bij de “overburen” Melkveebedrijf met zuivelatelier De Kastanjeboom en Zorgboerderij d’Boerenkiel gehouden. Dieren voeren, genieten van het landschap, melk proeven, kijkje in de melkstal, Oud Hollandse spelen. Er worden pannenkoeken gebakken en er is heerlijk ijs verkrijgbaar. Kortom, voor elk wat wils!

 

Zorgboerderij d’Boerenkiel

 

Als enthousiast team staan wij klaar voor de levenskwaliteit van onze kwetsbare medemens,

We doen dit onder andere door boerderij activiteiten en bieden op deze manier structuur en een emotioneel veilige omgeving. Er wordt gewerkt in de tuin, verzorgen van de dieren, houtbewerking en worden creatieve producten met de handgemaakt.

Wil je zien hoe zorgboeren een bijdrage leveren aan de kwaliteit van dier en plant, kom dan naar de open dag! Neem gerust een kijkje in de groentetuin en in de werkplaatsen.

 

Melkveebedrijf en Zuivelatelier De Kastanjeboom

In de Landwinkel De Kastanjeboom wordt de zuivel verkocht welke o.a. wordt gemaakt in het zuivelatelier van De Kastanjeboom. Zoals de Scoontjes-room, dutch clotted cream, een echte zuiveldelicatesse. Dit moet je geproefd hebben!

Maak kennis met de koeien, loop rond in de melkput en bezoek het zuivelatelier.

Vanaf 12.30 uur kunnen de kinderen ponyrijden onder begeleiding van Stal Groenendaal bij melkveebedrijf De Kastanjeboom.

 

Landwinkel De Kastanjeboom

De oogst en de eieren van Zorgboerderij d’Boerenkiel en de zuivelproducten van Melkveebedrijf De Kastanjeboom worden in Landwinkel De Kastanjeboom verkocht.

Breng ook een bezoek aan de Landwinkel & Schenkerij De Kastanjeboom op de Zevenhuizerstraat 281, circa 300 meter lopen vanaf locatie 273. Achter de Landwinkel zijn ook voldoende parkeerplekken.

2021

Locatie: Melkveebedrijf De Kastanjeboom Zevenhuizerstraat 273 en Zorgboerderij d’Boerenkiel Zevenhuizerstraat 166a.

Tijdstip: 10.30 uur tot 16.00 uur

Parkeren: Zevenhuizerstraat 273 of kom je met de boot vanuit Vathorst? er is een aanlegsteiger aanwezig in de bocht en wandel binnen 15 minuten naar onze locatie.

Graag tot ziens

 

d boerenkiel

Melkveebedrijf en Zuivelatelier De Kastanjeboom

In de Landwinkel De Kastanjeboom wordt de zuivel verkocht welke o.a. wordt gemaakt in het zuivelatelier van De Kastanjeboom. Zoals de Scoontjes-room, dutch clotted cream, Slemp, een verfrissende kruidige melkdrank naast de boerenmelk.

U kunt nu een kijkje nemen achter de schermen. Maak kennis met de koeien, loop rond in de melkput en op het erf.

melkveebedrijf de kastanjeboom

Landwinkel De Kastanjeboom

De oogst van Zorgboerderij d’Boerenkiel en de zuivelproducten van Melkveebedrijf De Kastanjeboom worden in Landwinkel De Kastanjeboom verkocht.

 

Datum: Zaterdag juni 2021

Locatie: Melkveebedrijf De Kastanjeboom Zevenhuizerstraat 273 en Zorgboerderij d’Boerenkiel Zevenhuizerstraat 166a.

Tijdstip: 10.30 uur tot 16.00 uur

Parkeren: Zevenhuizerstraat 273

Graag tot ziens