Landwinkel De Kastanjeboom

Open dag bij Zorgboerderij d’Boerenkiel en Melkveebedrijf De Kastanjeboom

 

 

Bunschoten, buurtschap Zevenhuizen.  In 2019 kunt u op 15  juni weer een kijkje nemen bij de overburen Melkveebedrijf en het zuivelatelier De Kastanjeboom en bij Zorgboerderij d’Boerenkiel. Dieren voeren, genieten van het landschap, melk proeven, kijkje in de melkstal, voor elk wat wils.

 

Zorgboerderij d’Boerenkiel

In het kader van “Maand van de Zorglandbouw” wordt ook bij Zorgboerderij d’Boerenkiel een open dag gehouden dit jaar met een feestelijk tintje. Jan Willem en Corine Imminkhuizen bieden al sinds 2007 een persoonlijk passende activiteit aan voor die mensen die niet terecht kunnen op de reguliere arbeidsmarkt vanwege hun beperking . Er wordt gewerkt in de tuin, verzorgen van de dieren, houtbewerking en worden creatieve producten met de handgemaakt.

Wil je zien hoe zorgboeren een bijdrage leveren aan de kwaliteit van dier en plant, kom dan naar de open dag!

d boerenkiel

Melkveebedrijf en Zuivelatelier De Kastanjeboom

In de Landwinkel De Kastanjeboom wordt de zuivel verkocht welke o.a. wordt gemaakt in het zuivelatelier van De Kastanjeboom. Zoals de Scoontjes-room, dutch clotted cream, Slemp, een verfrissende kruidige melkdrank naast de boerenmelk.

U kunt nu een kijkje nemen achter de schermen. Maak kennis met de koeien, loop rond in de melkput en op het erf.

melkveebedrijf de kastanjeboom

Landwinkel De Kastanjeboom

De oogst van Zorgboerderij d’Boerenkiel en de zuivelproducten van Melkveebedrijf De Kastanjeboom worden in Landwinkel De Kastanjeboom verkocht.

 

Datum: Zaterdag 15 juni 2019

Locatie: Melkveebedrijf De Kastanjeboom Zevenhuizerstraat 273 en Zorgboerderij d’Boerenkiel Zevenhuizerstraat 166a.

Tijdstip: 10.30 uur tot 16.00 uur

Parkeren: Zevenhuizerstraat 273

Graag tot ziens