Landwinkel De Kastanjeboom

Welkom bij Landwinkel en Schenkerij De Kastanjeboom

 

 

 

Bunschoten-Spakenburg, midden Nederland, vlakbij Amersfoort. Gelegen in het Nationaal landschap Arkemheen-Eemland en bij het recreatiegebied de Laakzone  (De Laak)

Openingstijden:

donderdag  - vrijdag 9.00 uur tot 17.30 uur

zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur.

 

Overige tijden op afspraak (voor pakketten, relatiegeschenken ed) 

 info@dekastanjeboom.nl of 06-13132635 (Marijke).

 

De Kastanjeboom, regio Amersfoort promotiefilmpje!   Like ons op facebook 

Op het moment hebben we weer (h) eerlijk vlees rechtstreeks van de familie Groenewoudt uit Nijkerk. Dus zonder tussenkomst van derden! Ras: Belgische Blauwe, De runderen worden geboren en groot gebracht in de weide en in de potstal van familie Groenewoudt uit Nijkerk. . echt mals vlees van superieure kwaliteit en dat proef je!

Landwinkel

Wij hebben producten van Hollandse bodem, streekproducten uit alle windstreken. Boerenkaas  (koe, schaap en geitenkaas) en boerenzuivel van ons zelf zoals Slemp, melk en uit de regio. 

Wij verkopen in onze landwinkel koelverse Scoontjes-Room, fimpje: Dutch Clotted Cream, (huisgemaakt)en probeer eens onze gerookte kaas, welke door ons ambachtelijk wordt gerookt. Meer info....

 

Er is een pinautomaat aanwezig in onze winkel.

In onze winkel kunt u ook terecht voor groenten en fruit van onze buren Zorgboerderij d'Boerenkiel. Brandt & Levie droge worsten. Daarnaast puur vlees (Belgische blauwe runderen). marijke kaashoek

 
Schenkerij
In de Schenkerij of op ons boerenterras kunt u terecht voor een lekker kopje cappuccino (Peeze) met iets lekkers, cream tea. Of reserveer een gezellige Proeverij met lekkernijen in het buitengebied van Bunschoten Spakenburg (Laakzone).
Meer info...